KSÜ Rektör Yasım'a hayırlı olsun ziyaretleri

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, 2. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, Cumhurbaşkanlığı Güvenlik ve Dış Politikalar Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mehmet Akif Kireçci ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Prof. Dr. Sefer Aycan, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım'a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

KSÜ Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Vali Coşkun, Rektör Yasım ile bir süre görüşerek hayırlı olsun dileklerini aktardı.

KSÜ Rektörlüğüne atanması münasebetiyle Rektör Yasım’ı tebrik eden Vali Coşkun, Kahramanmaraş’ta eğitimin, bilimin ve teknolojinin öncü kuruluşu olan KSÜ’nün çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve önemsediklerini belirtti.

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun’un kendilerini ziyaret etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Yasım da gerek nazik ziyaretlerinden gerekse KSÜ’ye duyduğu alakadan dolayı Vali Coşkun’a teşekkürlerini iletti.

Ziyarette Cumhurbaşkanlığı Güvenlik ve Dış Politikalar Kurulu Üyesi Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi (ASBÜ) Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Akif Kireçci, KSÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İrfan Ersin Akıncı, Prof. Dr. Nuri Kahveci ve Prof. Dr. Orhan Doğan ile KSÜ Genel Sekreteri Ali Rıza Bekler de hazır bulundu.

2. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu’ndan Rektör Yasım’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Kahramanmaraş 2. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım’a Rektörlük makamında “hayırlı olsun” ziyareti gerçekleştirdi.

Rektör Prof. Dr. Alptekin Yasım’ın KSÜ Rektörlüğüne atanmasından duyduğu memnuniyeti ifade eden Tuğgeneral Terzioğlu, Rektör Yasım’ı hayırlı olsun temennilerini ileterek tebrik etti.

Rektör Yasım da nazik ziyaretleri ve iyi dilekleri için Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu’na teşekkür etti.

Cumhurbaşkanlığı Güvenlik ve Dış Politikalar Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mehmet Akif Kireçci’den Rektör Yasım’a Ziyaret

Cumhurbaşkanlığı Güvenlik ve Dış Politikalar Kurulu Üyesi, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi (ASBÜ) Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Akif Kireçci, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyaret, KSÜ Rektörlük makamında gerçekleşti.

Rektör Yasım’ı KSÜ Rektörlüğüne atanması dolayısıyla tebrik eden Prof. Dr. Kireçci, hayırlı olsun dileklerini aktardı. 

Cumhurbaşkanlığı Güvenlik ve Dış Politikalar Kurulu Üyesi Kireçci’ye nazik ziyaretleri ve tebrikleri için teşekkür eden Rektör Yasım, çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarette KSÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Orhan Doğan da hazır bulundu.

Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Sefer Aycan’dan Rektör Yasım’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Sefer Aycan, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım’a “hayırlı olsun” ziyareti gerçekleştirdi.

KSÜ Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarette Milletvekili Aycan, KSÜ Rektörlüğüne atanması münasebetiyle Rektör Yasım’ı tebrik ederek “hayırlı olsun” temennilerini iletti. 

Rektör Prof. Dr. Alptekin Yasım, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Milletvekili Aycan’a teşekkür etti.
 

Bakmadan Geçme