KMTSO Başkanı Buluntu'dan seçim sonrası ilk açıklama

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Başkanı Mustafa Buluntu, 19 Kasım 2022 tarihinde yapılan komite seçimleri ve bugün gerçekleştirilen yönetim kurulu seçimleri sonrası ilk açıklamasını yaptı. Buluntu açıklamasında: 'Şehrimizi, odamızı daha üst liglere taşımak için birlik ve beraberlik içerisinde el ele çalışacağız' dedi.

KMTSO’da gerçekleştirilen yönetim kurulu üyeleri seçimleri sonrasında Başkanlık görevini üstlenen Mustafa Buluntu, başkan olarak ilk konuşmasını meclis kürsüsünden yaptı.

KMTSO Başkanı Buluntu Konuşmasında: “Yeni dönemin odamıza, şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Şubat ayından itibaren çıktığımız bu kutlu yolda bugün Meclis ve Yönetim Kurulu organ seçimlerini gerçekleştirdik.

Şehrimizi, odamızı daha üst liglere taşımak için birlik ve beraberlik içerisinde el ele çalışacağız. Artık tek renk yok, rengarenk bir yapı odada tüm sektörlerin sorunlarını masaya yatıracak ve çözümü için uğraş verecek.

Yeniden Meclis Başkanlığımıza seçilen Hanefi Öksüz bey nezdinde Meclis Başkanvekillerimizi, Yönetim Kurulu Üyelerimizi, Disiplin Kurulu Üyelerimizi, Meclis Üyelerimizi kutluyor, yeni yönetimimizin hayırlı çalışmalara imza atmasını temenni ediyorum.” Dedi.

Bakmadan Geçme