KMSMMMO Başkanı Kalın, Ramazan Bayramı mesajı yayımladı

Kahramanmaraş Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (KMSMMMO) Başkanı Abdullah Kalın, Ramazan Bayramı dolayısıyla yazılı mesaj yayımladı. Başkan Kalın mesajında: '6 Şubat'ta şehrimiz merkezli meydana gelen depremler sebebiyle bu Ramazan ayını hüzünle geride bırakıyoruz. Bir yandan sevinç yaşarken diğer yandan tüm benliğimizle acılarımızı yüreklerimizde yaşıyoruz.' Dedi.

KMSMMMO Başkanı Kalın, yayımladığı mesajında: “İslam âleminin hasretle beklediği, yenilendiği, iç dünyasını tazelediği rahmet, bereket ve mağfiret ayı Ramazanı nihayetlendirerek, bir bayrama daha kavuşmanın bir yandan sevincini ve mutluluğunu yaşarken diğer yandan yaşadığımız depremlerde sevdiklerimizi kaybetmenin acısı içerisindeyiz. 

İdrak ettiğimiz bu kutlu bayramın huzur ve bereketinin, tüm yaraları sarıp sıkıntıları geride bırakmaya, güçlü kardeşlik bağları ile yeniden güzel günlere hep birlikte ulaşmaya vesile olmasını diliyorum. 

Bayramlar, manevi kıymetinin yanında bizi biz yapan hasletlerimizi pekiştirdiğimiz, birlik ve beraberliğimizi perçinlediğimiz, kardeşlik iklimini derinden teneffüs ettiğimiz müstesna günlerdir. 

İyilik ve güzelliklerin filizlendiği bayramlar, aynı zamanda millet olma şuuruna ermenin, bizleri bir arada tutan değerleri geliştirmenin vesilesidir. 

Toplumsal yapımızı güçlendiren bayramların getirdiği barış, huzur, kardeşlik ortamının değerini iyi bilmeli ve bu anlamlı günleri ruhuna uygun şekilde değerlendirmeliyiz. 

Bu duygu ve düşüncelerle, Ramazan Bayramı'nın şehrimize, ülkemize ve İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyor, bu bayramın milletçe vefa ve sadakatin en güzel örneklerinin sergilendiği bir bayram olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum.” İfadelerine yer verdi.
 

Bakmadan Geçme