Kitap Fuarı Gündüz ve yarar söyleşileriyle noktalandı

Kahramanmaraş'ta bu yıl 8'incisi düzenlenen Uluslararası Kitap ve Kültür Fuarı'nın son etkinliğinde edebiyatseverlerle bir araya gelen Tarihçi – Yazar Tufan Gündüz, 'Bugün fuarın son günü ancak sanki yeni açılmış gibi bir yoğunluk, ilgi var. Bu beni son derece mutlu etti' dedi.

Kahramanmaraş Uluslararası 8. Kitap ve Kültür Fuarı’nın son gününde Güvenlik Politikaları Uzmanı – Yazar Mete Yarar, söyleşi ve imza günü etkinliklerinde okurlarla bir araya geldi. Kültür sanat dostlarının yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte Yarar; Türkiye’nin iç ve dış politikaları ile 15 Temmuz sürecini farklı perspektiften ele aldı. 

Etkinlikte katılımcıların sorularını da yanıtlayan Mete Yarar, söyleşi sonrası kitaplarını okurlar için imzaladı. Etkinlikten duyduğu memnuniyeti belirten edebiyatseverler, Büyükşehir Belediyesi’ne ve Mete Yarar’a teşekkür etti.

Tufan Gündüz’e fuarda yoğun ilgi

14 Ekim Cumartesi günü açılışı gerçekleştirilen ve 300 binin üzerinde ziyaretçi ağırlayan Uluslararası 8. Kitap ve Kültür Fuarı’nın son etkinliğinde Tarihçi – Yazar Tufan Gündüz, sanatseverlerle bir araya geldi. Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte Gündüz; yazın hayatı, eserlerinin konusu, okumanın önemi ve tarih okuyuculuğuna ilişkin katılımcılara bilgiler aktardı. Samimi sohbeti ve anlattıklarıyla büyük beğeni toplayan Gündüz, katılımcılardan yoğun alkış aldı. Tufan Gündüz, söyleşi sonrası kitaplarını okurlar için imzaladı ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

“Fuara yoğunluk mutluluk verici”

Etkinlik sonrası yaptığı açıklamada edebiyatseverlerin fuara gösterdiği ilgiden son derece memnun olduğunu belirten Tufan Gündüz, “Kahramanmaraş Kitap Fuarına ikinci defa katılıyorum. Bugün fuarın son günü ancak sanki yeni açılmış gibi bir yoğunluk, ilgi var. Bu beni son derece mutlu etti. Büyükşehir Belediyesi’ne ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” cümlelerini kaydetti.

“Kahraman şehirde okurlarla buluştuk”

Okurlarla bir araya gelmekten ve muhabbet etmekten duyduğu memnuniyeti belirten Mete Yarar, “ Kahraman şehirde okurlarla bir araya geldik. Fuarlarda okurlarla bir araya gelmekten ve karşılıklı muhabbet etmekten mutluluk duyuyorum. Çok uzak mesafelerden bu fuara ve söyleşiye gelen insanlar vardı. Herkese çok teşekkür ediyorum. Belediyeler altyapı yatırımları kadar kültürel faaliyetlere emek ve para harcadıklarında daha da mutlu oluyorum. Bu güzel fuarı düzenleyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” dedi.
 

Bakmadan Geçme