Kenan Demiray: Son teknolojiyi Kahramanmaraş'a getirdik

Kahramanmaraş, Uluslararası 9'uncu Tekstil Makineleri Fuarına ev sahipliği yaptı. Tekirdağ'da üretim yapan Alpiker Makine Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Demiray, Kahramanmaraş'taki firmaların çözüm ortağı olmaya hazır olduklarını söyledi.

Bu yıl 9’uncusu düzenlenen Uluslararası Tekstil Makineleri fuarına ev sahipliği yapan Kahramanmaraş, ulusal ve uluslararası üretim yapan makine üreticilerini ağırladı.

Tekirdağ’dan Kahramanmaraş’a gelen Alpiker Makine Yönetim Kurulu Başkanı Demiray: “Makinelerin en çok üretildiği yer bizim yer. Çok güzel bir fuar organizasyonu olmuş. Biz buradan çok mutlu ayrılacağız. Gerekli tanıtımlarımızı ve görüşmelerimizi yaptık. İş potansiyeli olarak ta Kahramanmaraş’taki bu işe gönül vermiş boyahane işleten, fabrika işleten arkadaşlarla bir araya geldik. Kahramanmaraşlı iş insanlarımız çok başarılılar, çok ilgililer. Onlara iyi hizmet etmek istiyoruz. Buradaki arkadaşlarımızın çözüm ortağı olmaya hazırız. 

Bu HTJET kumaş boya makinası ile üzerinize giydiğiniz kumaşları boyuyor. Bunun tasarruflu ve sağlıklı çalışması çok önemli. Bunun içinde biz en son teknolojiyi Kahramanmaraş’a getirdik. 

Bizi neden tercih etmeliler. Bizi makinamız kompak bir makine, sade ve şık diye tabir ediyoruz. Ekonomik yönleri çok fazla, gücü de ekonomisi de fazla kullananların çok mutlu olduğu bir makine.

Biz de yeni üreticiyiz, makine sektörüne yeni girdik. Yatırımın bence tam zamanı çünkü ileride bu işler böle gitmeyecek, hızlanacak. Dünyada bu olmuştur duraklamalar, hızlanmalar, yavaşlamalar. Ama ileriki günlere Türkiye olarak umutla bakmalıyız. Daha da iyi olacak.” Dedi.
 

Bakmadan Geçme