Kar Yapı'dan geleneksel aşure etkinliği

Muharrem ayı ve aşure günü dolayısıyla Kar Yapı, müşterilerine ve vatandaşlara aşure ikramında bulundu. 14 yıldır geleneksel olarak düzenlenen aşure gününe bu yılda ilgi yoğun oldu.

Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren Kar Yapı, her yıl geleneksel olarak düzenlediği aşure ikramı programına bu yıl bir yenisini daha ekledi.

Egemenlik Mahallesi 39’uncu sokakta bulunan Kar Yapı’da düzenlenen aşure ikramına Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’un yanı sıra kent protokolü, firma müşterileri ve vatandaşlar katıldı.

Aşure programını 14 yıldır geleneksel haline getirdikleri ifade eden Kar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Karcıoğlu: “Farklılıkları bir araya getirerek eşsiz bir lezzetin ortaya çıktığı aşure bizlere ders almamız gereken birçok mesajı içeriyor. Aşurenin verdiği birlik mesajını anlamak ve anlatmak gerçekten çok önemli. Bizler de Kar Yapı olarak 14 yıldır geleneksel olarak düzenlediğimiz aşure ikramımızı bu yılda düzenledik. 

Müşterilerimiz ve vatandaşlarımızla bu güzel anı paylaşıyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yılda vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgi ile karşılaştık. Ben bu programımıza katılan misafirlerimize çok teşekkür ediyorum.” Dedi.
 

Bakmadan Geçme