Kahramanmaraş'ta uyuşturucu satıcılarına ağır darbe: 4 kişi tutuklandı

Kahramanmaraş ve Malatya'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 4 kişi yakalanarak gözaltına alınırken, 12 kişi hakkında uyuşturucu kullanmaktan suçundan yasal işlem yapıldı.

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucuyla mücadele kapsamında uyuşturucu satıcılarına yönelik 3 aylık teknik ve fiziki takip yaptı. 

Jandarma ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptıkları belirlenen şüphelileri yakalamak için Kahramanmaraş’ın Afşin, Elbistan, Dulkadiroğlu ilçeleri ile Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde 6 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. 

Ekiplerin yaptığı operasyonda M.K. M.K. E.G. ve O.K’nin ikametlerinde ve işlerinde yapılan aramalarda 50 mililitre uyuşturucu olduğu değerlendirilen sıvı, 1 gram kubar esrar, 1 hassas terazi, 4 uyuşturucu kullanma aparatı, 7 kök kenevir ve 3 cep telefonu ele geçirildi. 

Jandarmadaki işlemleri tamamlanan 4 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, 12 şahıs hakkında uyuşturucu kullanmak suçundan yasal işlem başlatıldı. 

Öte yandan, aynı operasyonda gözaltı kararı bulunan İ.K. isimli şüphelinin ise Gaziantep’te düzenlenen operasyonda “uyuşturucu ticareti yapmak” suçundan tutuklandığı öğrenildi.

Kaynak: guncel46.com
 

Bakmadan Geçme