Kahramanmaraş'ta tarihi narkotik operasyon: 8 Gözaltı

Kahramanmaraş'ta yürütülen takip sonucundan Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler operasyon düzenlendi. 2022 yılı içerisinde düzenlenen narkotik operasyonda Türkiye'de 3'üncü Kahramanmaraş ilk rekor kırıldı. 8 şüpheli gözaltına alındı.

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kentte yüklü miktarda uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı bilgisi üzerine Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak harekete geçti.

İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu’nun bizzat yönettiği operasyonda organizasyonun tüm unsurlarını deşifre etmek için başlatılan sıkı takip ile aynı organizasyon içerisinde hareket eden 8 şüpheli suç unsurları ile birlikte yakalandı. 

Yakalanan 8 şüphelinin üzerlerinde,  araçlarında ve ikametlerinde narkotik madde arama köpeği Alfi ile yapılan aramalarda şüphelilerden toplam 43 bin adet Captagon, 415 gr Metamfetamin, 2 adet hassas terazi çok sayıda uyuşturucu paketlemede kullanılan ambalaj ile birlikte çeşitli miktarlarda farklı uyuşturucu madde ele geçirildi.

Yakalanan 43 Bin adet Captagon ile 2022 yılı içerisinde ülke genelinde tek seferde ele geçirilen en büyük 3’üncü yakalama ve Kahramanmaraş’ta tarihi rekor yakalaması gerçekleştirildi. 

Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından H.H., A.G., M.Z., H.A., M.G., M.Ç., Y.Y. ve H.H. isimli 8 şüpheli şahıs uyuşturucu madde ticareti kapsamında adli mercilere sevk edildi.
 

Bakmadan Geçme