Kahramanmaraş'ta kar nöbeti sürüyor

Kahramanmaraş şehir merkezinde beklenen daha yoğun kar yağışına karşı ana arter, cadde, bulvar ve kavşaklarda nöbet sürüyor. Gece gündüz nöbet halinde olan ekipler, yolları ulaşıma açık tutmak için müdahaleye hazır vaziyette bekliyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde kış şartlarıyla mücadelesini sürdürüyor. Kar yağışının etkili olduğu bölgelerde arterleri ulaşıma açık tutmak için kar küreme çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezinde daha yoğun beklenen yağış öncesi de teyakkuzda. 

Ekipler; ana arter, cadde, bulvar ve kavşaklarda kar nöbetini sürdürüyor. Gece gündüz nöbet halinde olan ekipler, yolları ulaşıma açık tutmak için müdahaleye hazır vaziyette bekliyor. Kar yağışının başladığı andan itibaren etkin ve hızlı müdahaleyle arterlerin ulaşıma açık tutulması ve meydana gelebilecek olası aksamaların önüne geçilmesi hedefleniyor.

Tüm araç ve personelimizle sahadayız

Büyükşehir Belediyesi’nden çalışmalara ilişkin yapılan açıklamada, “Şehir merkezinde, ilçelerde ve kırsal mahallelerde kış şartlarıyla mücadele çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Yolları ulaşıma açmak için kar küreme çalışmalarımız devam ediyor. Şehir merkezinde beklenen daha yoğun kar yağışına karşı da teyakkuz halindeyiz. Tüm araç ve personelimizle sahadayız. Ekiplerimiz ana arter, cadde, bulvar ve kavşaklarda nöbetini sürdürüyor. Kar yağışıyla birlikte meydana gelebilecek olumsuzlukların önüne geçmek için tüm tedbirleri almış bulunmaktayız. Vatandaşlarımız kış şartlarıyla mücadele kapsamında taleplerini 112 Acil Çağrı Merkezi ve Alo 153 üzerinden Afet Koordinasyon Merkezi’ne ulaştırabilirler” ifadelerine yer verildi.
 

Bakmadan Geçme