Kahraman: 'Sizler eğitimin sıradan bir unsuru değil, ana karakterisiniz'

Kahramanmaraş il Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman 24 Kasım Öğretmenler günü için bir mesaj yayınladı.

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman: “İstikbâlimizin Mimarı, Sevgi ve Fedakârlığın Timsali Sevgili Öğretmenlerim, Kıymetli Meslektaşlarım!

Ülkemizin ve milletimizin geleceğinin inşasına her zaman olduğu gibi bugün de öncülük etmektesiniz. Bugünün çocukları, yarının büyükleri olacak nesillerimizi ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa en faydalı bir şekilde yetiştirme gayretleriniz takdire şayandır.

Sizler eğitimin sıradan bir unsuru değil, ana karakterisiniz. Bu mukaddes mesleğin tüm maddî ve manevî sorumluluklarını sırtlayarak öğrencilerimizin yollarını aydınlatmak, onları kültürlü, bilgili ve erdemli bir şekilde geleceğe hazırlamak, ülkesini ve milletini seven, millî ve manevî değerlere bağlı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak adına göstermiş olduğunuz gayretler, zaman kavramına takılmadan her an devam ediyor.

Eğitimin her aşamasında öğrencilerimize, velilerimize ve bizlere büyük bir güç verdiniz. Biz de sizlerden aldığımız bu güçle eğitim sürecini en dinamik bir şekilde sürdürmenin çabası içerisindeyiz. Bu süreçte her şartta vicdanıyla yol alan, şefkatiyle güven veren her bir öğretmenime şahsım, öğrencilerim, velilerim ve bütün milletim adına tek tek teşekkür ederim.

Meslektaşınız olmamın, benim için büyük bir gurur kaynağı olduğunu bilmenizi isterim.

Bu duygularla yarınlarımızı aydınlatmak yolunda gayretlerini esirgemeyen ilim, irfan ve kültür ordusu tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü en içten dileklerimle kutlarım.”

Bakmadan Geçme