Kadın liderler projesinde başarıya ulaşmış kadınlara ödülleri verildi

TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Uluslararası Kadın Forumu ve Bahçeşehir Üniversitesi iş birliğiyle hayata geçirilen 'Karar Mekanizmalarında Kadın Liderler Projesi' ile Türkiye'de çeşitli alanlarda başarıya ulaşmış kadınlara ödüllerini verdi.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Uluslararası Kadın Forumu- IWF Türkiye ve Bahçeşehir Üniversitesi iş birliğiyle hayata geçirilen “Karar Mekanizmalarında Kadın Liderler Projesi” ile Türkiye’de çeşitli alanlarda başarıya ulaşmış kadınlara TBMM Başkanlık Konutunda düzenlenen programla ödüllerini verdi.

Aralarında Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve birçok rektör ve yöneticinin de bulunduğu isimlere ödüllerini veren Meclis Başkanı Şentop, bu tür değerlendirmelerin ve ödüllerin teşvik edici ve ilham verici olduğunu ifade etti.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, sözlerini şöyle sürdürdü: "Sizleri burada misafir etmekten büyük memnuniyet duyuyorum. Öncelikle bu değerlendirmede bir çok kriter vardır şüphesiz. Bu nihai bir ölçü olabilecek şey değil fakat bu tür değerlendirmelerin, ödüllerin, plaketlerin teşvik edici bir yönü var. Burada olmayan insanlar için de ilham verici bir yönü var.

Kadınların yönetici olarak ön plana çıkması bakımından Türkiye oldukça iyi bir yolda. Sayın Cumhurbaşkanımız bu konuda hakikaten teşvik edici. Bizler de oldukça önem gösteriyoruz." Dedi.

Bakmadan Geçme