İyi Parti Kadın Kolları sessiz kadınların sesi olacak

İyi Parti Kahramanmaraş İl Kadın Politikalar Başkanlığı il Başkanlığı binasında 300 kişiyi aşan kadın güçleri ile kadınlarla kaynaşma, tanışmak için çay toplantısı düzenledi. Katılıma il yönetimiyle beraber ilçe teşkilatlarında görev alan kadın üyeleri ve partiye gönül veren, üye olmak isteyen her yaştan kadın katılım sağladı.

Organizasyonu gerçekleştiren İl Kadın Politikaları Başkanı Ayla Çiftçi, güçlü, dinamik yenilikçi ekibiyle toplantı sırasında misafirlerle yakından ilgilendi. Kadınların gücünün görülmesinde çok büyük bir adım atıldığını söyleyen Başkan Çitçi, bu gücü hiçbir zaman yalnız bırakmayan organizasyonun başından sonuna kadar kadınların yanında, omuz omuza desteğini hiçbir zaman esirgemeyen İl Başkanı Av. Ahmet Çabukel’e de teşekkür etti.

Kadınlarımızla hep birlikte el ele burada bugün, tek yürek olmak bizim için çok anlamlıydı diyen İl Kadın Kolları Başkanı Çiftçi: “ Bu kalabalığı görmek, artık susmamamız gerektiğini, bizim de fikirlerimiz, düşüncelerimizin olduğunu, herkesin görüp bilmesi için bir başlangıç. Kadının gücü her şeyi değiştirir ve değiştireceğiz. Hep birlikte zor, ama önemli ve güzel projelere imza atacağız, hep beraber canla başla çalışacağız.” İfadelerini kullandı.

Yapılan çalışmalarda her ne olursa olsun tek başına gidilmemesi gerektiğini vurgulayan Çiftçi, ekip olarak aynı kulvarda çok daha fazla başarılar elde edeceğini, bundan sonra da durmaksızın tüm “iyi’lerin beraber olmasını, kadın gücünün İyi Parti çatısı altında birleşmesini istediklerini söyledi.

Kadınlarımızın olmadığı yerde büyümenin hayal olduğunu, ifade eden Başkan Çabukel: “Bugüne kadar ben ve arkadaşlarım bir grup erkek çalışma arkadaşlarımızla yol almaya çalıştık, fakat bu yürüyüşümüzde her zaman iki eksik vardı ve bu eksiğimizin biri gençler diğeri kadınlar! Erkeklerin her zaman yolda yürüdüğü bu yolda, asıl olması gereken gücün kadınlarımızın olduğunu bilin. Erkekler her eve giremez ancak sizler, istediğiniz zaman her kapıyı çalıp, istediğiniz eve girebilirsiniz. Güç sizlersiniz, siz kadınlar çalışmazsanız, biz erkeler başaramayız.” dedi.

Çabukel, bugünkü kalabalığı görünce her şeyin “İyi” olacağına daha da inandım. Liderimiz Meral Akşener, bir kadın olarak elini taşın altına koyduysa eğer, burada bulunan sizlerde bu gücü bulmuşsunuz ve hep birlikte başaracağız, başaracağız, başaracağız vurgusunda bulundu. 

Program, İyi Parti’ye yeni katılan üyelerin rozetleri takılarak son buldu.

Bakmadan Geçme