İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, akşam mahalle toplantıları devam ediyor

Kahramanmaraş İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, üreticilerle bir araya gelmek, sorunlarını dinlemek, istişarelerde bulunmak, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından uygulanan hibe, proje ve desteklemeleri üreticilere tanıtmak amacıyla gerçekleştirilen Akşam Mahalle Toplantılarına devam ediyor.

Bu kapsamında Kahramanmaraş İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri Onikişubat İlçesine bağlı Ilıca Mahallesinde üreticilerle bir araya gelindi.

İl Müdürü Ramazan Bilir'in koordinatörlüğünde İl Müdür Yardımcısı Salih İnan, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Sadık Yılmaz Güllü, Gıda ve Yem Şube Müdürü Osman Yakar, Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürü Ferhat Gülpak, Onikişubat İlçe Müdürü İsmail Kıraç, teknik personel ve üreticilerinin katılımıyla istişare ve bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

İl Müdürü Bilir'in açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda Şube Müdürleri tarafından Mahallede yürütülen faaliyetler ve projeler, Bakanlık tarafından uygulanan hibe, proje ve desteklemeler hakkında sunum gerçekleştirildikten sonra, üreticilerin talep ve sorunları dinlenerek, gerekli notlar alınarak toplantı sona erdi.
 

Bakmadan Geçme