İl Koordinasyon Kurulu ve İdare Şube Başkanları toplantısı tamamlandı

Kahramanmaraş İl Koordinasyon Kurulunun 2022 yılı 4. Dönem toplantısı ve İl İdare Şube Başkanları toplantısı, Vali Ömer Faruk Coşkun başkanlığında, paydaş kurum temsilcilerinin katılımıyla düzenlendi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Coşkun: “2022 yılı yatırımlarının yıl sonu gerçekleşmeleri ile ilgili yatırım izleme raporlarını incelediğimizde, il genelinde yatırımcı kamu kurum ve kuruluşlarımız toplam 362 proje üzerinde çalışmalarını yürütmüştür. Projelerin toplam tutarı 23 milyar 49 milyon TL, 2022 yılı ödeneği ise 3 milyar 394 milyon TL’dir.

Çalışmalarımıza hız vererek neticelendirmek için gereken gayreti göstereceğinize olan inancımla, tüm kurum ve kuruluşlarımıza başarılar diliyor, yatırımların hayata geçirilmesinde emek sarf eden tüm çalışma arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nün İl Afet Risk Azaltma Planı ve Karayolları 5. Bölge Müdürlüğünün hemzemin geçitler hakkında sunumları ile devam eden toplantı, kamu kurum ve kuruluşları ile Belediyelerin 2022 yılı yatırımlarının yılsonu gerçekleşmeleri,  İl İdare Şube Başkanları ile yatırımlar dışında kurum ve kuruluşlar tarafından alınması gereken tedbirler ve koordinasyonu gerektiren konuların değerlendirilmesi ile sona erdi.
 

Bakmadan Geçme