İl Başkanı Zor: İlk günden beri bölgedeyiz

Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Zor, 6 Şubat günü meydana gelen depremle ilgili açıklamalarda bulundu.

İl Başkanı Zor, yaptığı açıklamada: “Öncelikle herkese geçmiş olsun, vefat eden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralı kardeşlerimizle acil şifalar diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun.  Bu yaşanan elim olay bizleri çok derinden üzdü. Rabbim bir daha göstermesin. 

Deprem meydana geldikten hemen sonra teşkilat mensuplarımızla deprem bölgesine indik. Acil yardım ihtiyaçlarını belirledik. İvedi olarak Milli Görüş Yardım Kuruluşlarına iletilmek üzere Saadet Partisi Genel Merkez Kriz Masasına bildirerek yardımları yönlendirdik. 

Genel Başkanımız Sayın Temel Karamollaoğlu, Genel Başkan Yardımcılarımız Mahmut Arıkan, Ersan Bilgin, İstanbul İl Başkanımız Ömer Faruk Yazıcı bölgeye gelerek yakından incelemelerde bulundular. 

Birçok İl Teşkilatımızdan bölgeye yardımlar geldi. Gelen yardımları köylere ve şehir merkezi ne koordineli bir şekilde dağıtımını sağladık. Hali hazırda Kayseri yolu üzeri muayene istasyonu arkasında Anadolu Gençlik Derneği, Cansu Derneğimiz ile 500 adet kapasiteli çadır kent kurduk, Karaziyaret Vali Saim Çotur Yatılı Bölge Okuluna İstanbul İl Başkanlığımız tarafından aşevi kuruldu ve 3 öğün sıcak yemek çıkmaktadır.    Yine Dulkadiroğlu Ziya Gökalp İlk Okuluna kurduğumuz yardım deposunda başta gıda, odun kömür, kıyafet ve çeşitli yardımlar yapıyoruz. Yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımızın Teşkilat Başkanımız Erkam Gök (05056874646)'ü her zaman arayabilirler. 

Ben tekrardan vefat eden kardeşlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum.” İfadelerinde yer verdi.
 

Bakmadan Geçme