İhlas Vakfı, Kahramanmaraş'ta iftar ve sahur sofraları kurdu

Aynî ve nakdî yardımlarla depremzede vatandaşların gönüllerine su serpen İhlas Vakfı, sahada var gücüyle çalışmaya devam ediyor. Kahramanmaraş'ta depremlerin ilk anından bu yana hergün bin kişilik yemek ikramında bulunan İhlas Vakfı, yaraların sarılmasına vesile olmaya devam ediyor.

Deprem bölgesindeki depremzede vatandaşlara, hastane personellerine ve güvenlik güçlerine seyyar mutfaklarda yemek dağıtan İhlas Vakfı, mübarek Ramazan ayının her günü iftar ve sahur sofraları kurarak sıcak çorba ve yemek dağıttı.

İhlas Vakfı yetkilileri; yardımların yaralar sarılıncaya kadar devam edeceğini ve 35 öğrenci yurdu ile birlikte, AFAD koordinasyonunda topyekün seferberlik halinde olduklarını belirtti.

Hayırseverlerin bağışları 3 kıtada gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor

İhlas Vakfı, yüzyılın felaketi olarak nitelendirilen depremden sonra bugüne kadar 35 yurdunda çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.  Kısa sürede hareket eden yardım tırları, peş peşe deprem bölgesinde AFAD koordinesinde Okul ve bölgelerde tasnif edilerek, sistemli şekilde deprem mağduru kardeşlerimize dağıtıldı. Hastane ve Çadır kentlerde kurulan Yemek çadırları ile her gün yemekler dağıtıldı.

Deprem bölgesinde iş, aş, ekmek verirken ekmek alacak hale düşmüş depremzedelere, Afganistan'da 131 Külliyede eğitim gören binlerce öğrenciye, Sudan'da bulunan yetimhanelerdeki yüzlerce yetime, hayırseverlerin bağışlarını güvenli bir şekilde ulaştırıyor. 

Deprem bölgesi ve diğer ülkelerdeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere bağışlar 0212 451 49 00’nolu telefondan veya www.ihlasvakfi.org.tr/bagis adresinden kolaylıkla yapabilir.
 

Bakmadan Geçme