İçişleri Bakanlığının, sözleşmeli personel alımı sözlü sınav takvimi belli oldu

İçişleri Bakanlığı, 2023 Yılı 4/B sözleşmeli personel alımı sözlü sınavının tarih/saat/yer bilgisine ilişkin duyuru yayımladı.

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4 üncü maddesinin (B) fıkrasına göre İçişleri Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatı emrinde istihdam edilmek üzere muhtelif pozisyon unvanlarına toplam 335 adet personel alımı için 11-15 Nisan 2023 tarihleri arasında başvuruları elektronik ortamda almıştı.
 
25-30 Nisan 2023 tarihleri arasında yapılacak olan sözlü sınava katılmaya hak kazanan adaylar; sözlü sınav tarih/saat/yer bilgisini, e-Devlet üzerinden “İçişleri Bakanlığı/e-Devlet Kapısı Üzerinden Sunulan Hizmetler” başlığı altında yer alan “İçişleri Bakanlığı Aday Profil Bilgileri Düzenleme ve Sınav Başvuru” linki aracılığı ile açılan uygulamadaki “Başvurularım” sekmesinden takip edebilecek. Sınav ile ilgili bilgilendirmeler için adaylara ayrıca herhangi bir yazılı bildirim yapılmayacak.
 
Adayların sözlü sınav saatinden en az yarım saat önce sınava girecekleri yerde hazır bulunmaları ve onaylı kimlik belgelerinden (T.C. kimlik kartı, nüfus cüzdanı, sürücü belgesi veya geçerlilik süresi bitmemiş pasaport) herhangi birini yanlarında bulundurmaları istendi. Söz konusu belgeleri ibraz edemeyen adaylar sınava alınmayacak ve bu adaylar konu ile ilgili olarak herhangi bir hak talebinde bulunamayacak.
 
İçişleri Bakanlığı internet sayfasında yayımlanan duyurular ile e-Devlet üzerinden “Başvurularım” sekmesinde durum bilgisinin takip edilmemesi nedeniyle oluşabilecek hak kayıplarından adayların kendileri sorumlu olacak.

Personel Genel Müdürlüğü için tıklayınız!

Bakmadan Geçme