Her Aşk Biraz Komiktir tiyatroseverleri bekliyor

Her Aşk Biraz Komiktir adlı yetişkin tiyatrosu 12 Ocak Perşembe günü Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde Kahramanmaraşlılarla buluşacak. Ücretsiz olarak düzenlenen etkinliğe tüm tiyatroseverler davet edildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Sezai Karakoç Kültür Sanat Sezonu kapsamında birbirinden eğlenceli ve öğretici etkinlikleri vatandaşlarla buluşturmayı sürdürüyor. 

Etkinlik takvimi kapsamında 12 Ocak Perşembe günü, ‘Her Aşk Biraz Komiktir’ adlı yetişkin tiyatrosu Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde perdelerini açacak. Birbirinden hoşlanan iki gencin evliliğe giden süreçte yaşadığı olayları, dış etkenler karşısında dayanamayan ve boşanma sürecine giden evliliklerini konu alan gösteri tiyatroseverleri eğlendirmeye geliyor. 

Hakan Altıner, Burcu Kıratlı, Tuğçe Koçak Fırat, Gürkan Tavukçuoğlu ve Murat Ergür gibi usta oyuncuların rol aldığı gösteri, saat 19.00’da başlayacak. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, gösterinin biletlerinin 11 ve 12 Ocak tarihlerinde Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nden ücretsiz olarak temin edilebileceği belirtildi.
 

Bakmadan Geçme