Görevden alınan Av. Doğan Murat Kılıç, ilk açıklamayı yaptı

İyi Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av. Doğan Murat Kılıç, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in imzasını taşıyan görev sonlandırması yazısı ile bu sabah görevden alındı. Kılıç, paylaşımında İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in emrinde olduğu yazdı.

İyi Parti Genel Merkezi tarafından Kahramanmaraş İl Başkanlığına gece yarası yazı gönderilen yazıda Onikişubat İlçe Başkanı Av. Doğan Murat Kılıç ve teşkilat yöneticilerinin görevden alındığı bildirildi.

Yapılan açıklamada her hangi bir gerekçe gösterilmezken şu ifadelere yer verildi: “Genel İdare Kurulu’nun 23.05.2022 tarih ve 51 No’lu toplantısında verilen yetki ile İyi Parti Kahramanmaraş Onikişubat İlçe Başkanı Sayın Doğan Murat Kılıç ve ilçe yönetimi görevden el çektirilmiştir.” Denildi.

Basın açıklaması yapabilirim

Yazının kendisine iletilmesinden sonra il açıklamayı sosyal medya hesabından yapan Kılıç ise: “Genel başkanımız sayın Meral Akşener 'in takdiriyle Onikişubat ilçe başkanı olarak şahsım ve yönetimimim görevden el çektirilmiştir. Bu konu ile alakalı ilerleyen zamanlarda bir basın açıklaması yapabilirim. Bu süreçten sonra ilçe başkanlığı sıfatım olmasa bile partimin ve genel başkanımız Sayın Meral Akşener'in emrinde olduğumun bilinmesini isterim...” ifadelerine yer verdi.
 

Bakmadan Geçme