Gençler hem okuyor hem şehri tanıyor

Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle hayata geçirilen Şehir Okumaları ve Buluşmaları projesi kapsamında eğitim öğretim yılının ilk programı 9 ilçeden toplamda 120 öğrencinin katılımıyla Göksun Millet Konağı'nda gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi; şehrin edebi, kültürel ve sanatsal birikimini zenginleştirmek ve bu değerleri genç kuşaklara aktarmak için kültür sanat faaliyetlerini sürdürüyor. 

Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle hayata geçirilen ‘Şehir Okumaları ve Buluşmaları’ etkinliğinin 2022-2023 eğitim öğretim yılındaki ilk etkinliği gerçekleştirildi. Göksun Millet Konağı’nda gerçekleştirilen etkinliğe Afşin, Andırın, Çağlayancerit, Ekinözü, Elbistan, Göksun, Nurhak, Pazarcık ve Türkoğlu olmak üzere 9 ilçeden gelen toplamda 120 öğrenci katılım sağladı. 

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şeref Akpınar ve eğitimcilerin katılımıyla gerçekleştirilen panelde öğrenciler, Yazar Mustafa Kutlu ve eserleri hakkında fikirlerini dile getirdi. Panel sonrası öğrenciler Göksun’un tarihi ve turistik mekânlarını ziyaret etti. 

Şehir Okumaları ve Buluşmaları projesinin kişisel gelişimleri açısından çok verimli olduğunu belirten öğrenciler, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve emeği geçen herkese teşekkür etti.
 

Bakmadan Geçme