Genç mimarlar Kar Yapı'da bir araya geldi

Kahramanmaraş'ta faaliyet gösteren Durmuş Karcıoğlu yönetimindeki Kar Yapı, genç mimarları bir araya getirdi. İstanbul Bahçeşehir Üniversitesinde 2. Sınıf İngilizce Mimarlık öğrencisi Alper Karcıoğlu ile Kahramanmaraş Mimarlar Odası arasında yapılan iş birliği protokolü imzalandı.

Kar Yapı ile Kahramanmaraş Mimarlar Odası arasında imzalanan protokolle kentte faaliyet gösteren mimarlar, firmadan yüzde 10 indirimli alışveriş yapabilecek.

Yapılan protokolü düzenlenen programla tanıtan Kar Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Alper Karcıoğlu, genç mimarlarla tek ilgilendi.

Programda konuşan Alper Karcıoğlu: “Ben İstanbul Bahçeşehir Üniversitesinde 2. Sınıf İngilizce Mimarlık Öğrencisiyim. Bunun yanı sıra şirkette babama yardımcı oluyorum. Şuanda da çoğu sorumluluğu almış bulunmaktayım. Bu etkinlikte meslektaşlarımla tanışmak ve özellikle mimarlarımızın memnuniyetini sağlamak için çok önemli. Biz hem onların haklarını korumak için hem de çeşitli ürün ve markaları bünyesinde bulunduran şirketimizin mimarlarımıza destek olabilmesi için bu protokolü oluşturduk ve onlara yüzde 10’luk bir indirim sağladık ama bu oran daha da artabilir. 

Etkinliğimiz oldukça beğeni topladı

Meslektaşlarımla da görüştüm. Etkinliğimiz oldukça beğenildi. Özellikle genç mimarların katılımı oldu. Bu da bize yeni fırsatlar yaratıyor. Bundan sonraki süreçte de iş ilişkilerimizin gelişeceğini düşünüyorum” dedi.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Kahramanmaraş Mimarlar Odası Başkanı Yunus Emre Kaçamaz, Kar Yapı ile yapılan protokol gereği düzenledikleri kaynaşma programında yaptığı konuşmasında: “KAR Yapı, özellikle Kahramanmaraş’ta seramik üretiminde ön plana çıkan bir marka. Bünyemizde 540 üyemiz bulunmaktadır. Bunlardan 200’e yakınının büro tescil alanı bulunmaktadır.

Biz bugün KAR Yapıyla yüzde 10’luk bir indirim protokolü imzaladık. Kar Yapı artık mimar üyelerimize yüzde 10’luk bir özel indirim sağlayacak. Bugün de tanıtım toplantısın için bir araya geldik. Bu programın düzenleniş amacı mağazayı tanıtmak ve üyelerin tanışmasını sağlamaktır. Bu tür etkinliklerde üyelerimizin birbiriyle olan etkileşimleri artmaktadır. Bu etkinliği düzenledikleri için KAR Yapı ailesine teşekkürlerimizi sunuyoruz.” Dedi.

Bakmadan Geçme