Dulkadiroğlu'nda Bekir Develi, gönülleri ferahlattı

Dulkadiroğlu Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında çeşitli söyleşi programları düzenleyen Dulkadiroğlu Belediyesi ve kardeş Körfez Belediyesi, Bekir Develi'yi konuk etti. 'Bizim Hikayemiz' başlıklı söyleşi programında vatandaşlara seslenen Develi, gönülleri adeta fethetti.

Kardeş Körfez Belediyesi iş birliğiyle çeşitli Ramazan ayı etkinlikleri düzenleyen Dulkadiroğlu Belediyesi, Bekir Develi’yi konuk etti. 

Sevim Şirikçi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen söyleşi programına vatandaşlarda büyük ilgi gösterdi. 

Depremin izlerini silme, depremzedelere psikolojik destek olma amacıyla düzenlenen söyleşi programları ile ilgili konuşan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay: “Şu güzel Ramazan ayında vatandaşlarımızla bir araya geliyor, onların sorunlarını dinliyoruz. Çok zorlu bir süreçten geçtik. Bu süreçte yaşanan olumsuzlukları unutma anlamında çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Bu etkinlikleri de kardeş belediyemiz Körfez Belediyesi ile yapıyoruz. Bu anlamda onlarda bizlere çok büyük destek veriyor. Çeşitli söyleşi programları vatandaşlarımızın moral ve motivasyonunu arttırıyor. 

Ramazan ayı dolayısıyla bu gibi etkinlikleri de sıklaştıracağız. Asrın felaketinin yaralarını sarmaya devam edeceğiz.” Dedi.
 

Bakmadan Geçme