Dulkadiroğlu'nda asfalt çalışmaları

Dulkadiroğlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bozulan ve yıpranan yollar ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Cadde ve sokaklarda sıcak asfalt uygulaması yapan ekipler, çalışmaların ilçe genelinde devam ettiğini bildirdi.

Asrın felaketi ve çetin kış şartları sonrasında yıpranan yollar ile ilgili çalışma yapan Dulkadiroğlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, asfalt çalışmalarını sürdürüyor. 

İlçe genelinde ihtiyaç duyulan alanlarda yama ve yol yapım çalışması yapan ekipler, bu çalışmaların yaz aylarında yoğun bir şekilde devam edeceğini ifade etti. 

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, şunları söyledi: “Ekiplerimiz ilçemizde yıpranan yollar ile ilgili yoğun bir çalışma yapmaktadır. Asrın felaketinin ardından iş makinaları ve yoğun kış şartları nedeniyle zarar gören yollar ile ilgili asfaltlama çalışmaları büyük bir özenle yapılmaktadır. Yollarda oluşan çukur ve hendekler büyük tehlike arz etmektedir. Bunun önüne geçmek ve yollarımızın standardını yüksek tutma adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”
 

Bakmadan Geçme