Damla Projesi gönüllüleri Kahramanmaraş'ta

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen Damla Projesi kapsamında Türkiye'nin değişik üniversitelerinde eğitim gören yerli ve uluslararası öğrencilerin oluşturduğu 40 genç, Kahramanmaraş Valiliği ziyaret etti.

Ziyarette gençlerle yakından ilgilenerek bir süre sohbet eden Vali Ömer Faruk Coşkun: "Siz kıymetli gençlerimiz, ülkemizin tarihi ve kültürel mirasını tanıyarak hem millî ve manevî değerlerimizi paylaşıyor hem de kardeşlik, birlik ve beraberlik duygularımızı pekiştiriyorsunuz. Bu bağlamda siz değerli gençlerimizi tebrik ediyorum. Sizleri Kahramanmaraş’ımızda ağırlamaktan dolayı memnuniyet duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. Bu anlamlı sosyal sorumluluk projesinin hayata geçirilmesinde emeği olanlara ve gönüllü gençlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Ziyarete eşlik ederek Damla Projesi hakkında bilgiler veren Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz ise projenin gönüllülük esaslı insan odaklı bir çalışma olduğunu ifade etti. 

Boz, ayrıca proje kapsamında kültürel değerlerin karşılıklı aktarımı ile programın yürütüldüğü yörelerdeki insanlarla, katılımcı gençlerin hayata bakış açılarının olumlu yönde etkilenmesinin amaçlandığını ifade etti.

Kahramanmaraş ziyareti kapsamında yaptıkları faaliyetler ve edindikleri tecrübeler hakkında Vali Coşkun’a bilgiler veren gençler, Kahramanmaraş’ta bulunmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Vali Coşkun’a nazik kabullerinden dolayı teşekkürlerini iletti.
 

Bakmadan Geçme