Çocuk Akademisi'nde kayıtlar devam ediyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından çocukların kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak ve sosyalleşmelerini sağlamak için hayata geçirilen Kahramanmaraş Çocuk Akademisi'nde yeni dönem ön kayıtları devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kahramanmaraş Çocuk Akademisi'nde ön kayıtlar devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi'nin internet sitesi üzerinden çevrimiçi olarak yapılabilen başvurularda son gün 7 Şubat.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından çocukların kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak ve sosyalleşmelerini sağlamak için hayata geçirilen Kahramanmaraş Çocuk Akademisi’nde yeni dönem ön kayıtları devam ediyor. 

Akademide, 8-10 yaş arası çocuklar Çocuklarla Felsefe - P4C Atölyesi, 7-12 yaş arası çocuklar ise Satranç Atölyesi’ne başvuru yapabilecek. Büyükşehir Belediyesi’nin internet sitesi üzerinden çevrimiçi olarak yapılan ön kayıtlarda son gün 7 Şubat Salı. Kahramanmaraş Çocuk Akademisi başvuru formuna ve atölyelere ilişkin detaylı bilgiye https://kahramanmaras.bel.tr/duyuru/2023/01/21/kahramanmaras-cocuk-akademisi-basvuru-formu internet adresi üzerinden ulaşılabiliyor.

Bakmadan Geçme