Büyükşehir, sözleşmeli personel alımı yapacak

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, sözleşmeli Mühendis, Peyzaj mimarı, Ekonomist ve Tekniker alımı için ilan yayımladı.

Alımların AKBEL A.Ş. üzerinden yapılacağı vurgulanırken unvan ve bölümlerden şartları tutanlar arasından sözleşmeli kadrolarına sınavla personel alımı yapılacak.

3 Mühendis, 1 Peyzaj Mimarı, 1 Ekonomist ve 4 Tekniker alımı yapacak olan Büyükşehir Belediyesi, başvuru tarihi itibariyle AKBEL A.Ş’ de en az 3 yıldır çalışan personelleri bu kadrolara yerleştirecek.

Başvuru ve sınav şartları ise şöyle:

Başvuru tarihi itibariyle AKBEL A.Ş’ de en az 3 yıldır çalışıyor olmak.

Yapılacak yazılı ve sözlü sınavda başarılı olmak.

Mesleki becerisi ve performansı konusunda sıralı amirlerinin olumlu görüşüne sahip olmak.

Hakkında yapılmış veya devam eden herhangi bir soruşturma veya disiplin işlemi bulunmamak.

Müracaat ve istenilen belgeler şunlar: Başvuru şartlarını taşıyan adayların 18 Ocak 2023 tarihine kadar https://kahramanmaras.bel.tr/form/akbel-as-personeli-arasindan-sozlesmeli-personel-alim-ilani-17012023 web adresi üzerinden online başvuru yapmaları gerekmekte.

Başvuruda bulunacak olan adaylar, ilgili bölümden mezun olduğunu gösterir diploma ve güncel öz geçmiş formunu sisteme eklemek suretiyle müracaat edecekler.

Bu ilana AKBEL A.Ş. çalışanları arasından yukarıda belirtilen şartları taşıyan personeller başvuru yapabilecek olup, belirtilen şartları taşımadığı ve AKBEL A.Ş. personeli olmadığı halde başvuruda bulunan adayların başvuruları değerlendirmeye alınmayacağı belirtildi.
 

Bakmadan Geçme