Başkan Sarı'dan 16 alan öğrencisine uygulamalı eğitim

Kahramanmaraş Balıkçılar Derneği ile Mükrime Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi işbirliğinde düzenlenen program kapsamında Yiyecek İçecek hizmetleri 11'inci sınıf alan öğrencileri balık pazarını gezdi.

Düzenlenen program kapsamında öğrenciler, balık çeşitlerini, balıkların özelliklerini, balığı pişirmeden önceki işlem basamaklarını ve hangi balık, hangi pişirme yöntemiyle pişirilmeli ve iyi bir balık sunumu nasıl yapılır konularını yerinde öğrendi.

Yiyecek İçecek Hizmetleri Alan Öğretmeni Hangül Karakuş ve Ehizen Paköz önderliğinde  balık pazarına giden 16 öğrenci Kahramanmaraş Balıkçılar Derneği Başkanı İbrahim Sarı’nın anlatımıyla tüm detayları deneyimleyerek öğrendi.

Öğrenciler, yapılan programın kendilerini geliştirmelerine vesile olduğunu ifade ederek hem öğretmenlerine hem de Dernek Başkanı Sarı’ya teşekkür etti.

Kapısını öğrencilere açan ve tecrübelerini paylaşan Başkan Sarı ise, programa ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek eğitim için her zaman ellerini taşın altına koyacaklarını söyledi.
 

Bakmadan Geçme