Başkan Güngör, Göksun'da vatandaşların gönüllerine misafir oldu

Göksun'da mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Güngör, 'Misafirperverlikleri, hoş sohbetleri ve güler yüzleri için tüm hemşehrilerimize canı gönülden teşekkür ediyoruz. Her zaman hemşehrilerimizle iç içe olmaya, gönüllerine dokunmaya ve yaralarını sarmaya gayret ediyoruz' dedi.

Şehrin farklı noktalarında vatandaşlarla bir araya gelmeyi sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Göksun’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. 

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın’ın da yer aldığı programda; Fındık, Kamışcık, Göcüksu, Temürağa, Karaahmet ve Yantepe mahallerini ziyaret eden Güngör, burada mahalle sakinleriyle bir araya gelerek sohbet etti, mahallelerin ihtiyaçlarını ve vatandaşların taleplerini dinledi. 

Vatandaşlarla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Güngör, hoş sohbetleri ve güler yüzleri için mahalle sakinlerine teşekkür etti.

Hemşehrilerimizle iç içeyiz

Ziyaretler sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Güngör, “Şehrimizin farklı noktalarında hemşehrilerimizle bir araya gelmeye, sohbet etmeye, taleplerini dinlemeye ve gönüllerine dokunmaya gayret ediyoruz. Bugün de Göksun’umuzda mahallelerimizi ziyaret ederek hemşehrilerimizin hanelerine, gönüllerine misafir olduk. Hamdolsun her zamanki gibi büyük bir hüsnükabul gördük. Misafirperverlikleri, hoş sohbetleri ve güler yüzleri için tüm hemşehrilerimize canı gönülden teşekkür ediyoruz. Her zaman hemşehrilerimizle iç içe olmaya, gönüllerine dokunmaya ve yaralarını sarmaya gayret ediyoruz” ifadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme