Başkan Görgel: Bir kez daha sizlerin sayesinde adam kazandı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Fırat Görgel, 'Teşkilatımız gerçekten çok büyük bir gayret gösterdi. Milletvekili adaylarımız, teşkilat mensuplarımız, adeta tüm Kahramanmaraş bu noktada çok büyük bir gayret gösterdi ve bugün bir kez daha sizlerin sayesinde adam kazandı.' İfadelerine yer verdi.

AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2. tur seçiminden resmi olmayan sonuçları göre yüzde 52,1 ile yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından AK Parti İl Başkanı Görgel, Kahramanmaraş İl Başkanlığı önünde vatandaşlara hitap etti. 

Depremlerinin ardından zorlu bir seçim süreci geçirdiklerini hatırlatan Görgel, "Çok büyük acılar çektik, büyük sıkıntılar yaşadık. Onun yorgunluğu, akabinde tabii bir seçim süreci. Ama tüm teşkilatımız gerçekten çok büyük bir gayret gösterdi. Milletvekili adaylarımız, teşkilat mensuplarımız, adeta tüm Kahramanmaraş bu noktada çok büyük bir gayret gösterdi ve bugün bir kez daha sizlerin sayesinde adam kazandı. Ama Sayın Cumhurbaşkanının da söylediği gibi bugün 'sadece biz kazanmadık Kahramanmaraş kazandı, tüm Türkiye kazandı'. Allah'ın izniyle bizim kazandığımız yerde Cumhurbaşkanımızın kazandığı yerde hiç kimse kaybetmedi bugüne kadar. Bundan sonra da kaybetmeyecek inşallah." Dedi.
 

Bakmadan Geçme