Balık fiyatlarına 1 ay zam yapmayacak

Kahramanmaraş Balıkçılar Dernek Başkanı İbrahim Sarı, 1 aylığına balık fiyatlarını sabitlediğini açıkladı.

Denizi olmayan ve 54 ülkeye balık ihracatı yapılan Kahramanmaraş’ta Balıkçılar Dernek Başkanı İbrahim Sarı, 1 aylığına balık fiyatlarını sabitlediğini açıkladı. 

Ocak ayı bazı zincir marketlerin fiyatları sabitlemesinin ardından Kahramanmaraş’ta bir balıkçı esnafı hem de ülke ekonomisine destek olmak hem de vatandaşların balık yemelerini sağlamak için fiyatları sabitledi. 

Başkan Sarı: “Balık tüketimi bağışıklık sistemini korurken, zekayı geliştirir, diyabet riskini azaltır, Omega 3 deposudur.  Çocukların dikkatini artırır, kemikleri güçlendirir, eklem ağrılarına iyi gelir ve hücreleri onarır.” Dedi.

Sarı, bu kadar faydası olan balığı, vatandaşların yemeleri için fiyatları sabitlediklerini söyledi. 

Dünyanın 54 ülkesine tatlı balık ihracatı yapman bir kent olarak balık tüketimini artırmak için böyle bir karar aldıklarını hatırlatan Sarı: “Zincir marketlerdeki 'fiyat sabitleme' dalga dalga yayılırken, özellikle gıda da fiyatların sabitlenmesinin önemli olduğunu düşünüyorum. Balık tüketimi bağışıklık sistemini korurken, zekâyı geliştirir, diyabet riskini azaltır, Omega 3 deposudur. Çocukların dikkatini artırır, kemikleri güçlendirir, eklem ağrılarına iyi gelir ve hücreleri onarır. Bu nedenle iş yerimde balık fiyatlarını sabitleme kararı aldım.” İfade etti.
 

Bakmadan Geçme