Bakan Soylu, Türkoğlu'nda yürütülen çalışmaları inceledi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde depremlerden sonra yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Asrın felaketi olarak nitelendirilen ve merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerin ardından yaraların sarılması için çalışmalar Türkoğlu’nda devam ediyor.

İçişleri Süleyman Soylu, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş,  Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Koordinatör Vali Enver Ünlü, İlçe Kaymakamı Burak Keser ile birlikte ilçede yürütülen çalışmaları inceledi.

Bakan Soylu ve beraberindeki heyet Kılılı Mahallesinde kurulan Konteyner Kenti ve Batman Belediyesi öncülüğünde kurulan konteyner çarşıyı ziyaret etti.

Bakan Soylu’nun bir sonraki durağı ise Türkoğlu Belediyesi oldu. Soylu, Belediye Başkanı Osman Okumuş’u hizmet binasında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bakan Soylu: “Kahramanmaraş Türkoğlu'nda, Batman Belediyesi tarafından yaptırılan, Kılılı Hasankeyf Çarşısı'nı ziyaret ettik. Planlamasıyla, yerleşimiyle çok güzel bir çarşı oldu.” Dedi.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Belediye Başkanı Okumuş: “Asrın felaketi"  olarak nitelenen depremlerde etkilenen ilçemizdeki afetzedelerin yaralarının sarılması için 06.02.2023 tarihinden itibaren şehrimizde çalışmalarını yürüten İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, Türkoğlu ilçemizi ziyaret etti. Sayın Bakanımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi.

Program sonrası Belediye Başkanı Okumuş ile birlikte Koordinatör Vali Ünlü, İlçe Kaymakamı Burak Keser, AK Parti İlçe Başkanı Av. Feyzettin Okumuş, vatandaşlarla birlikte iftar yaptı.
 

Bakmadan Geçme