Bakan Kirişci'den ilk açıklama

Tarım ve Orman Bakanı ve AK Parti Kahramanmaraş 28'inci Dönem Milletvekili Adayı Prof. Dr. Vahit Kirişci'den 14 Mayıs seçimleri sonrası ilk açıklama.

14 Mayıs seçimleri, Cumhur İttifakı’nın tartışmasız zaferiyle sonuçlanmıştır diye Bakan Kirşici, Kahramanmaraş’ın, yüzde 71,9 oy oranıyla hem deprem felaketinin yaşandığı şehirler hem de büyükşehirler arasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a en büyük desteği veren il olduğunu açıkladı.

Açıklamasını sosyal medya platformunu kullanarak yapan Bakan Kirişci, şu ifadelere yer verdi: ““Aziz milletimizin feraseti ve büyük olgunluğuyla tamamlanan 14 Mayıs seçimleri, Cumhur İttifakı’nın tartışmasız zaferiyle sonuçlanmıştır.

Seçim sonuçlarına göre Cumhur İttifakı’nın adayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, yarışı açık ara önde tamamlarken, TBMM’de 28. dönemde de çoğunluk yine Cumhur İttifakı’mızda olmaya devam etmektedir. 

Kahramanmaraş’ımız, yüzde 71,9 oy oranıyla hem deprem felaketinin yaşandığı şehirler hem de büyükşehirler arasında Sayın Cumhurbaşkanımıza en büyük desteği veren il oldu. 
 
Hemşehrilerimize minnettarız.
 
Tüm milletvekillerimizle birlikte Kahramanmaraş’ımızın hizmetkârı olmak, kahraman şehrimizin ihya ve inşasını gerçekleştirmek boynumuzun borcudur.
 
Sayın Cumhurbaşkanımızı, 28 Mayıs’ta çok daha güçlü bir şekilde destekleyerek, Türkiye Yüzyılı’nın kapılarını hep birlikte ardına kadar açacağımıza inanıyorum.
 
Doğru Zaman Doğru Adam diyerek birlikte başaracağız inşallah.

Rabb’im yar ve yardımcımız olsun.”
 

Bakmadan Geçme