Bakan Kirişci: 28 Mayıs'ta da sandıkta rekor kıracağız

Tarım ve Orman Bakanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Vahit Kirişci, memleketi Kahramanmaraş'ta vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Bakan Kirişci, ziyaretlerinde yaptığı konuşmasında: 'Rabb'imin izni, hemşehrilerimizin de destekleriyle 28 Mayıs'ta da sandıkta rekor kıracağız İnşallah.' İfadelerine yer verdi.

28 Mayıs tarihinde yapılacak olan ikinci tur seçim çalışmalarına memleketi Kahramanmaraş’ta devam eden Bakan Kirişci, esnaf, sanayici ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Sabahın ilk saatlerinde Psikolog ve Sosyal Hizmet Uzmanları ile bir araya gelen Bakan Kirişci, daha sonra Sanayici Mahmut Arıkan ve çalışanlarıyla bir araya geldi. Buradan Çağlayancerit ilçesine geçen Bakan Kirişci, AK Parti’ye katılan yeni üyelere rozetlerini taktı.

Ziyaretleri kapsamında konuşan Bakan Kirişci: “Malum 28’inde yarım kalan bir iş var. Bu yarım kalan iş Cumhurbaşkanımızın yüzde 49,5’te kalması ve en yakın rakibine de 2 milyon 538 bin fark atmış olmasına rağmen bu birinci turda bu süreci tamamlayamamış olmamız. İnşallah 28 Mayıs'ta bu tamamlanmış olacak. Kardeşlerim önümüzde gerçekten uzun bir yol var. Bu yol geride bıraktığımız 100 yıllık Cumhuriyet sürecinden sonra Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılı olacak inşallah. Yüz yıl önce Cumhuriyetimiz kurulduğunda hangi zor şartlarda kurulduğunu okuduğumuz okul kitaplarından bile hepimiz öğrendik. O günkü yoklukları, o günkü eksiklikleri ve noksanları ama istiklalimizden ve istikbalimizden asla ödün vermedik. 

Çünkü bizler Sütçü İmam'ın torunlarıyız. 31 Ekim 1919’da ilk kurşunu atan Sütçü İmam ve yanında Serkomiser Albay yine aynı şekilde ve Senem Ayşeler, Muallim Hayrullahlar, Yörük Selimler, bunların hepsi bu şehrin kahramanları ve bu şehrin kahramanlarının inşallah. Bıraktığı bu vatan toprağını önümüzdeki yüzyılda daha güçlü, daha zengin, daha mutlu, daha müreffeh bir ülke haline hep birlikte getireceğiz.” İfadelerine yer verdi.
 

Bakmadan Geçme