Av. M. Burak Gül, güven tazeledi

Kahramanmaraş Barosu Başkanı Av. Muhammet Burak Gül, yapılan seçimlerde güven tazeledi.

1250 kayıtlı avukatın bulunduğu Kahramanmaraş Barosu Olağan Seçimli Genel Kurulu gerçekleştirildi. Tek liste halinde seçimlere giren Barosu Başkanı Av. Gül, yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Kahramanmaraş Barosunda gerçekleştirilen seçimler öncesi konuşan Başkan Gül: ““Avukat için önde gelen kurallardan biri gayrettir.” Sizlerden aldığımız güç ve destekle, göreve geldiğimiz günden bu yana; şahsım, kurullarımız, delegelerimiz ve komisyon üyelerimizle birlikte sorunları çözmek için çalıştık, gayret gösterdik.

“Baroda Yenilenme ve Değişim”, “Sorun Değil! Çözüm Odaklı Baro” diyerek çıktığımız yolda, yönetim ve çalışma anlayışımız; birlik ve beraberliği önde tutmak, sorunları iletişim yoluyla çözmek ve tüm meslektaşlarımızın görüş, öneri ve taleplerine öncelik vermekti. Bir sorunun çözümü için bizlere ulaşan meslektaşımızın sorununu çözmeye çalışmak her zaman önceliğimiz oldu.

Baromuzda birçok konuda ilkleri yapmaya ve mevcut olanları geliştirmeye önem verdik. Her zaman dediğimiz üzere, güzel şeyler oldu ise sizlerle yaptığımız görüşmeler, sizden gelen öneriler, talepler, eleştiriler ve katkılar sayesinde gerçekleşmiştir. Tüm meslektaşlarımıza katkıları, eleştirileri ve gösterdikleri anlayış için teşekkür ederim.

Bu vesileyle, bugüne kadar Baromuza emek veren tüm meslektaşlarımıza teşekkür ediyor, ebediyete irtihal eden meslektaşlarımızı rahmet ve saygıyla anıyorum. Genel Kurulumuzun; Baromuza, Mesleğimize ve Camiamıza hayırlı olması temennisiyle, sağlıklı, huzurlu ve başarılı günler dilerim.” Dedi.

Bakmadan Geçme