Atatürk, ilkeleri ve ışığı ile her zaman yolumuzu aydınlatmaktadır

SANKO Üniversitesi Hastanesi Genel Müdürü Dr. Sermet Kileci, Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 84'üncü yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Dr. Kileci, “Umutların tükendiği bir anda zulme, adaletsizliğe ve her türlü baskıya dur diyen, özgürce yaşamak için gerektiğinde ölümü göze almanın gerektiğini haykıran, hayatını bu millet ve devlet için hiçe sayan Büyük Önderimiz sadece Türk Milleti için değil, bağımsızlığın önemini bilen tüm milletler için yeri doldurulamaz bir liderdir” dedi.

Dr. Kileci: “Daha yapılacak çok şey varken talihsizce aramızdan bedenen ayrılan ancak ilkeleri ve ışığı ile her zaman yolumuzu aydınlatan Atamız, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü minnetle anıyor, aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyorum.”

“Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve idealleri, aydınlık geleceğe emin adımlarla ilerleyen milletimize rehberlik etmektedir” diyen Dr. Kileci mesajını şöyle sürdürdü: “TBMM’nin ilk Başkanı, Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bizlere sonsuza dek özgürce dalgalanacak bir bayrak altında bağımsızca yaşayabileceğimiz bir ülke bıraktı.

Cumhuriyetimizin huzur ve güven içinde geleceğe taşınması için her türlü sorumluluğu yılmadan ve yorulmadan yerine getirmek hepimizin görevidir.

Yaşamını bu güzel ülke ve milletinin özgürlüğüne adayan Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 84’üncü yılında derin bir hüzün, saygı ve rahmetle anıyorum.

Bakmadan Geçme