Aksaray Belediyesi, 1500 kişilik iftar programı düzenledi

Türkiye'yi yasa boğan depremlerin ardından Kahramanmaraş'ta yaraların hızla sarılması için birçok çalışma gerçekleştiren Aksaray Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinde (KSÜ) 1500 kişilik iftar programı düzenledi.

Depremzedelere ev sahipliği yapan KSÜ Avşar Yerleşkesinde düzenlenen iftar programına KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Nuri Kahveci, Prof. Dr. İrfan Ersin Akıncı, Prof. Dr. Orhan Doğan, Genel Sekreter Ali Rıza Bekler, KSÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Yöneticileri ve Aksaray Belediyesi Başkan Vekili Cem Elibol ve gönüllü çalışanlar ile vatandaşlar katıldı.

İftar programında kısa bir konuşma yapan KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, “Üniversitemizin kapılarını açarak Kahramanmaraş halkına en zor günlerinde ev sahipliği yapmaktayız. Bu zor günlerde bütün imkanlarını seferber eden ve destekleriyle vatandaşlarımıza çadır ve birçok alanda hizmet veren Aksaray Belediyesi her zaman yanımızda oldu. Bugün de Ramazanın coşkusunu ve bereketini bizlere hissettiren bir iftar programı düzenlediler. Bu vesileyle şahsında Aksaray Belediye Başkanı Sayın Dr. Evren Dinçer’e, bugün yanımızda olan Başkan Vekili Sayın Cem Elibol’a şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Rektör Yasım, Başkan Vekili Cem Elibol’a Maraş Ceviz Oyma Sandık hediye ederek yaptıkları hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. 

Bakmadan Geçme