AK Partili Kurtulmuş: Türkiye, artık seçim sath-ı maili girdi

AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Kahramanmaraş Valiliğini ziyaret etti. Çeşitli programlara katılmak için kente gelen Kurtulmuş, ziyarette Valilik Şeref Defteri'ni imzaladı.

Ziyarete TBMM AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Av. Ahmet Özdemir, Mehmet Cihat Sezal, Habibe Öçal ile Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve AK Parti İl Başkanı Av. Fırat Görgel eşlik etti.
 
AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ve beraberindeki heyet ile bir süre görüşen Vali Ömer Faruk Coşkun, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.
 
AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş: “Şehrin neredeyse bütün kesimlerine dokunabilme imkanını inşallah elde edeceğiz. Hem teşkilatımızla hem sivil toplum kuruluşlarıyla hem basın mensuplarıyla aynı zamanda çarşıda, pazarda halkımızla birlikte olacağız. Büyükşehir Belediyemizin köprülü kavşak açılışını gerçekleştireceğiz.

Türkiye, artık seçim sath-ı maili girdi

Tabiri caizse kum saatinin ters çevrilerek kumun aşağı doğru süzülmeye başladığı bir süreçteyiz. Burada her zaman olduğu gibi sadece seçim döneminde değil, her zaman olduğu gibi halkımızın içinde olarak, taleplerini, beklentilerini, siyasete söylemek istediklerini dinleyerek ve milletimizin görüşleri çerçevesinde siyasetimizi olgunlaştırmaya çalışarak yolumuza devam ediyoruz. Yaz ayları boyunca bütün milletvekili arkadaşlarımız, teşkilatlarımız, Kahramanmaraş’ta da Türkiye’nin her yerinde de çok güzel çalışmalar yaptılar. Milletimizin içinden geçtiği bu zor süreçlerde milletimizi yalnız bırakmadılar. Hükümetimizde her alanda tedbirlerini alarak Türkiye'nin küresel ölçekte yaşanan bu ekonomik sıkıntılardan en az zararla milletin bunu aşabilmesini temin etmek için gayret ediyoruz, mücadele ediyoruz. Ümit ediyorum ki seçim sırasında da bütün bunları zaten konuşulacaktır.

Ekonomik kriz tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’yi de etkiledi

Bir taraftan Türkiye bu ekonomik sıkıntıların giderilmesi için olağanüstü değerli adımlar atılıyor. Sadece dünkü örnek bile tek başına ne kadar önemli çalışmaların içerisinde olunduğunu göstermesi bakımından önemlidir. 

250 bin sosyal konutun yapılacak olması, 100 bin arsanın üretilerek ihtiyaç sahibi insanlara verilecek olması başlı başına devrim niteliğinde bir adımdır. Türkiye tarihinin en önemli konut projesi değil, aynı zamanda en önemli sosyal projesidir. Şimdiden 100 bini aşkın müracaatın geldiği görünüyor. Öyle görünüyor ki bunun çok çok üstünde kat kat üstünde müracaat olacak. Bu sadece dar gelirli vatandaşlarımızın bir şekilde konut elde etmesini sağlamayacak. Aynı zamanda da konut piyasalarında ciddi bir regülasyon görevi görecek. 

Yukarıya doğru giden astronomik fiyatlara ulaşan konut fiyatlarında belli bir dengeye çok yakın süre içerisinde gelinmesini temin edecektir. Bu anlamda önümüzdeki süreçte siyasi çalışmalarımızı hızlandırarak güçlendirerek Türkiye’nin yeniden büyük güçlü Türkiye istikametinde yürümesi için değil, koşar adımlarla yolumuza devam edeceğiz. Bütün bunları, sıkıntıların hepsi geride kalacak ve Türkiye Allah’ın izniyle önümüzdeki dönemde dünyanın rol belirleyen dünyadaki sorunlara çözüm üreten ve bu anlamda da bölgesel ve küresel anlamda güçlü bir aktör olan Türkiye özelliğini arttıracaktır. Allah birliğimizi, dirliğimizi artırsın. Türkiye'ye güç kuvvet versin. Bu anlamda en değerli meselenin de Türkiye’nin demokrasisi olduğunun bir kere daha altını çizmek isteriz.

 Türkiye’de darbelerin geride kaldı

Biz siyasi hareket olarak milletten başka bir sözün olmadığı beşeri anlamda söz ve karar merceğimiz sadece millet olduğuna inanan bir topluluğuz. Bu anlamda da Türkiye’de bir taraftan gelişmesi, ilerlemesi için mücadele ve gayret ederken esas itibariyle vesayetler döneminde geride bırakmış olan bir siyasi hareketiz. İçinde bulunduğumuz haftanın başında biliyorsunuz pazartesi günü 12 Eylül'dü. 12 Eylül’le birlikte yine o eski vesayet dönemlerini bir kez daha hatırlamış oldu. Türkiye’nin darbeler geleneğini hatırlamış olduk. Çok şükür Artık Türkiye’de bunlar geride kalmıştır. Ne darbe arz et milletin zihninde ve gündeminde olacaktır. Ne de herhangi bir vesayet çevresi milletin kendisine vermediği hakkı, yetkiyi kullanarak milletin ensesinde boza pişirebilecektir. Sözde, kararda milletindir. Ve bu anlamda da buradan hiçbir şekilde geri adım atmadan Türkiye yoluna devam ediyor. 

Bunun bu kıymetli kazanımın farkında olarak yol alıyoruz. Demokraside de bu anlamda sandığı önemli görüyoruz. Seçim kampanyasının Seçim gününün de seçim sonrasındaki gelişmelerin de Türkiye demokrasisini geliştireceğini inanıyoruz. Haziran’da yapacağımız 2023 yılında yapacağımız seçimde milletimiz Recep Tayyip Erdoğan'ı, sayın cumhurbaşkanımızı yeniden cumhurbaşkanı seçerek AK Parti'yi de açık ara birinci parti olarak meclise göndererek Türkiye'de bu gidişatın devamına destek verecektir, teyit edecektir, güç verecektir diye ümit ve temenni ediyoruz.” İfadelerine yer verdi.
 

Bakmadan Geçme