AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk, Kahramanmaraş'ta

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi, 24., 25. ve 26. Dönem İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Genç MÜSİAD Kahramanmaraş Şubesi tarafından düzenlenen Geleceğe Yatırım, Gençlere Aktarım programı için kente geldi.

Müstakil Sanayici İş Adamları (MÜSİAD) Kahramanmaraş Şube Başkanlığı koordinesinde Genç MUSİAD Şube Başkanlığı tarafından Geleceğe Yatırım, Gençlere Aktarım programı düzenlendi.

Genç MÜSİAD Şube Başkanı Harun Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri tarafından düzenlenen Geleceğe Yatırım, Gençlere Aktarım programının konuğu AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk oldu.

MÜSİAD Konağında düzenlenen programda AK Parti MKYK Üyesi Külünk, tecrübelerini gençlerle paylaştı.

Programın açılış konuşmasını yapan Genç MÜSİAD Şube Başkanı Kılıç: “AK Parti MKYK Üyesi değerli ağabeyimiz Metin Külünk beyin hem Türkiye’ye hem de şehrimize katkıları bulunmaktadır. Metin bey tüm Türkiye’yi il il ziyaret ederek gençlerle bir araya geliyor ve tecrübelerini biz gençlere aktarıyor. Bu durum bizim için sevindirici. Bizlere de değerli vaktini ayırdığı için teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

Kahramanmaraş’ta olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden AK Parti MKYK Üyesi Külünk ise: “Kahramanmaraş bizim fikir dünyamızın inşasında hürmet ettiğimiz kimisinin dizinin dibinde oturduğumuz, kimisinin yazdıklarından okuduğumuz kimisini çok yakın olmasak ta uzaktan sevdiğimiz bir pınarın adı aslında. Türkiye’nin bugün geldiği noktada onlarca fikir mimarı var Kahramanmaraş’ta. Edebiyatın, fikir işçiliğinin bütün çilesin çekmenin adreslerinden bir şehir. O nedenle Kahramanmaraş’ta olmamıza müsebbip olan Genç MÜSİAD’ın başkanına Mücahit Demir kardeşimize şehre geldiğimiz andan itibaren bizi nezaketiyle onurlandıran Serdar Salih Çiçekçi başkanımıza programda emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Tabi burada olup ta üstat Necip Fazıl’ı, Sütçü İmam’ı, Rasim Özdenören’i, Akif Şükran’ı, Cahit Zarifoğlu’nu, Alâeddin Özdenören’i, Hasan Seyithanoğlu’nu, Erdem Beyazıt’ı anmadan, fikrinin çilesini çekmekten imtina etmeyen, dilet talep etmeyen değerli üstatları anmadan geçmek mümkün değil.” İfadelerine yer verdi.

Programın devamında AK Parti MKYK Üyesi Külünk, deneyimlerini Genç MÜSİAD üyeleri için anlattı.
 

Bakmadan Geçme