AK Parti Milletvekili Adayı Gürbak: Küçük Sanayi Sitesi yerinde ve yeniden inşa edilecek

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş 28'inci dönem Milletvekili Adayı Ramazan Gürbak, depremde zarar gören Küçük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Ziyarette Milletvekili Adayı Gürbak, sorunların çözümünün hızlı bir şekilde yapılabilmesi için 14 Mayıs'ı işaret etti.

Yapmış olduğu esnaf ziyaretini değerlendiren Gürbak: “Vatandaşlarımıza Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ilettik. Onlarla hasbıhal ettik. Sorunlarını dinledik. Sorunların hızlı ve yerinde çözümü konusunda vatandaşlarımız Cumhurbaşkanımıza ve Ak Partimize teveccüh gösteriyorlar. Liderimize inanıyorlar. İnsanlarımız yaparsa yine Ak Parti yapar düşüncesindeler” dedi.

Yerinde bir dönüşüm olacak!

Sanayi sitesine yapılacak çalışmayı da paylaşan Ramazan Gürbak, “Küçük Sanayi Sitesinde yapılacak olan ihaleyle birlikte iş yerlerimizi yeniden yerinde inşa edeceğiz. Zarar gören binalarımızı bir program dahilinde yıkacağız. Bu uygulamaya esnaflarımızda sıcak bakıyor” diye konuştu.

İlk oylar Erdoğan ve AK Parti'ye!

Esnaf ziyareti esnasında ilk kez oy kullanacak gençlerle de karşılaşan Milletvekili Adayı Gürbak, onlardan ilk oylarının Recep Tayyip Erdoğan’a ve Ak Partiye kullanmasının sözünü de aldı. 
 

Bakmadan Geçme