AK Parti Milletvekili Adayı Debgici: Kahramanmaraşlım her şeyin en güzeline layık

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş 28'inci dönem Milletvekili Adayı Ömer Oruç Bilal Debgici, 14 Mayıs Seçimleri çalışmaları kapsamında gittiği Küçük Sanayi Sitesinde esnaflarla bir araya geldi. Gazetemize özel açıklamalarda bulunan Milletvekili Adayı Debgici: 'Kahramanmaraşlım her şeyin en güzeline layık.' İfadelerine yer verdi.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci dönem Milletvekili Seçimlerine sayılı günler kala aday adayları çalışmalarını hızlandırdı. 

AK Parti Kahramanmaraş 28’inci dönem Milletvekili Adayı Debgici, seçim çalışmaları kapsamında küçük sanayi sitesi esnaflarını ziyaret etti.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a en üst düzeyde destek verecek

Ziyaretler sonrası gazetemize özel açıklamalarda bulunan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili adayı Debgici: “Ben inanıyorum ki hemşerilerimiz her zaman olduğu gibi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a en üst düzeyde destek verecek. Bunu saha çalışmalarımızda da görüyoruz. Birkaç gündür sanayi sitesinde esnaf kardeşlerimizle bir araya geliyoruz. İster istemez deprem dolayısıyla bir takım sıkıntılarını dile getiriyorlar. Bizler bu sorunları geçmişte olduğu gibi çözmeye tüm gücümüzle devam ediyoruz. Hemşerilerimizin bir taraftan da şuna dikkat etmesi lazım. Hangi lider, hangi Cumhurbaşkanı adayı Türkiye’nin önünü açmaya Türkiye’yi ilerletmeye daha vakıf. Hangisinin gönlünde Türkiye için daha çok güzellik var? Buna bakması lazım.

Biz herkesin oyuna talibiz

Bir taraftan yıllardır yaptığı hizmetlerle Türkiye’de ve Dünya’da Türkiye’yi daha ileriye taşıyan bir lider olan Recep Tayyip Erdoğan mı? Yoksa doğru dürüst bir vaadi olmayan, boş vaatlerle, boş sözlerle yapılan kazanımları geri götürmeye çalışan, tabiri caise yıkmaya çalışan başka liderler mi, başka adaylar mı? Bu Pazar onun kararı. Ama eminim ki 85 milyon vatandaşımız Türkiye’yi daha ileride görmek istiyor. İşte bu yüzden Cumhurbaşkanımıza, Cumhur İttifakına her zamankinden daha çok destek verecek. Ben bu vesileyle herkesten muhakkak surette sandığa gitmelerini rica ediyorum. Hepimiz irademizi sandığa yansıtmalıyız. Hangi görüşte olursak olalım. Biz herkesin oyuna talibiz. Yıkımın ağır olduğu 11 ilimizin yeniden ayağa kalkması, Türkiye’nin de bu sıkıntılı süreçten bir ana evvel çıkması için bizim hizmetlerimizi tamamlamamız ve yenilerini başlatmamız için hemen şimdi diyoruz. 

Cumhurbaşkanımızın şimdilik planlanmış bir Kahramanmaraş programı yok

Cumhurbaşkanımızın şimdilik planlanmış bir Kahramanmaraş programı yok. Biliyorsunuz daha önce birçok kez geldi. 11 ilimizi tek tek ziyaret etti. Deprem bölgelerindeki seçim programları eskiye nazaran daha farklı ilerliyor. Cumhurbaşkanımız her an ansızın gelebilir, bizler Kahramanmaraş olarak her zaman hazırız buna.

Kahramanmaraşlım her şeyin en güzeline layık

Kahramanmaraş, tekstil, çelik mutfak eşyaları, bakırcılık, balıkçılıkta ve diğer her türlü alanda güçlü bir şehir. Ama Kahramanmaraş’ın diğer alanlarda da ilerlemesi lazım. TUSAŞ’ın buraya yatırım yapması bu bölgeyi kalkındırması anlamında önemli. Keza Toprak Mahsulleri Ofisi Başmüdürlüğünün Kahramanmaraş’a gelmesi hem buradaki çiftçilerimizin hem de tüketicilerimizle direk olarak irtibat kurulması bölgenin kalkınması adına daha da ileriye gitmesi adına önemli. İnşallah önümüzdeki günlerde daha güzel müjdelerde bizleri bekliyor. Kahramanmaraşlım her şeyin en güzeline layık. Bizlerde bunun için çaba sarf edeceğiz. Her zaman olduğu gibi biz hemşerilerimizin yanındayız.” İfadelerine yer verdi.
 

Bakmadan Geçme