Afşin'de deprem felaketi sonrası çalışmalar sürüyor

Yaşanan deprem felaketi sonrası kullanılmaz hale gelen Afşin Belediye Hizmet Binası yerine Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak meydan projesi için çalışmalar devam ediyor. İçişleri Komisyon Başkanı ve Milletvekili Celalettin Güvenç, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven'i ziyaret etti.

Afşin Belediye Başkanı Güven, Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak meydan projesi için çalışmaları inceledi. 

Projenin gerçekleştirileceği alanda etüt incelemesi yapan Güven: “Belediye binamızın yerine yapılacak olan meydan projemiz Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştiriliyor. Deprem felaketinin başından beri bizlerden desteklerini esirgemeyen Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Memduh Büyükkılıç başta olmak üzere emek veren tüm ekiplere teşekkürlerimi sunarım. Afşin’imizi hep birlikte eski güzel günlerine döndüreceğiz.” şeklinde ifade etti.

Milletvekili Güvenç, Afşin’de STK’lar ile bir araya geldi

Yaşanan deprem felaketi sonrası Afşin ilçesinde hasar tespit ve onarım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

TBMM İçişleri Komisyon Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç ve Afşin Belediye Başkanı Güven’in ile birlikte sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile bir araya geldi. 


Bölgede sürdürülen çalışmaların doğru analiz edilip hızla sonlandırılması için fikir paylaşımlarının yapıldığı görüşmede, bölge STK’larının değerlendirilmelerine yer verildi.
 

Bakmadan Geçme