683 sporcu, 21. Geleneksel Bertiz Boyalı Güreş Festivalinde ter döktü

Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu ve Dulkadiroğlu Belediyesi iş birliğinde 21'incisi düzenlenen Geleneksel Bertiz Boyalı Güreş Festivali tamamlandı. Er meydanından 683 sporcu kıyasıya yarıştı.

Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Boyalı Güreş Sahasında düzenlenen güreş festivali, Vali Ömer Faruk Coşkun, TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Mehmet Cihat Sezal, Habibe Öçal, MHP Milletvekili Prof. Dr. Sefer Aycan, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör,  kamu kurum ve kuruluşlarımızın amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, sporcular ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan Bertiz Boyalı Güreş Festivali'nde, açılış konuşmasını yapan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu Başkan Vekili Şahin Hopur, Büyükşehir Belediye Başkanı Güngör, TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Güvenç ve MHP Milletvekili Aycan, Boyalı Er Meydanı’nın güzel bir festivale ev sahipliği yaptığına değinerek, güreş sahasının ilçeye hayırlı olması dileğinde bulunarak müsabakalara katılan sporculara başarılar diledi.

Vali Coşkun ve protokol üyeleri, Boyalı Güreş Er Meydanı’nın açılış kurdelesini keserek, yurt dışından ve yurt içinden festivale katılan 683 sporcunun güreş müsabakalarını izledi.

Müsabakalar sonrasında dereceye giren sporculara ödülleri ve madalyaları takdim edildi.
 

Bakmadan Geçme