3. Uluslararası Şiir ve Edebiyat Günleri başlıyor

Kahramanmaraş'ta bu yıl 3'üncüsü düzenlenecek Uluslararası Şiir ve Edebiyat Günleri, 23 Aralık Cuma günü NFK Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek şiir dinletisi ve Hakan Dedeler konseriyle start alacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 3’üncüsü gerçekleştirilecek Uluslararası Şiir ve Edebiyat Günleri başlıyor. 

Toplamda 3 gün sürecek Şiir ve Edebiyat Günleri, 23 Aralık Cuma günü Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek şiir dinletisi ve konserle start alacak. Saat 19.00’da başlayacak şiir dinletisinde; Abdurrahim Karakoç, Mevlâna İdris, Necip Fazıl Kısakürek, Nuri Pakdil, Sezai Karakoç, Akif İnan, Alaaddin Özdenören, Bahaattin Karakoç, Erdem Beyazıt ve Cahit Zarifoğlu’nun birbirinden değerli eserleri edebiyatseverler için seslendirilecek. Programın devamında ise, ses ve tanbur sanatçısı Hakan Dedeler sahne alacak. 

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, 3’üncü Uluslararası Kahramanmaraş Şiir ve Edebiyat Günleri’nin açılış programına, şiir dinletisine ve konsere tüm Kahramanmaraşlıların davetli olduğu belirtildi.
 

Bakmadan Geçme