2022 Yılı 4/B sözleşmeli personel alımı sonuçları açıklandı

2022 Yılı 4/B sözleşmeli personel alımı sözlü sınav sonuçları açıklandı. Kahramanmaraş Valiliği resmi internet sitesinden personel alımına ilişkin duyuru yayımlandı.

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4 üncü maddesinin (B) fıkrasına göre 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar çerçevesinde; Bakanlığın merkez ve taşra teşkilatı emrinde istihdam edilmek üzere toplam 3 bin 546 adet personel alımına ilişkin başvurular 17-21 Haziran 2022 tarihleri arasında e-Devlet üzerinden elektronik ortamda alınmıştı.

Başvuru sürecini başarılı bir şekilde tamamlayan ve 09.08.2022-02.09.2022 tarihleri arasında yapılan sözlü sınavlarına katılan adaylar; sözlü sınav sonuç bilgisini e-Devlet üzerinden “İçişleri Bakanlığı/e-Devlet Kapısı Üzerinden Sunulan Hizmetler” başlığı altında yer alan “İçişleri Bakanlığı Aday Profil Bilgileri Düzenleme ve Sınav Başvuru” linki aracılığı ile açılan uygulamadaki “Başvurularım” sekmesinden takip edebilecek. Sınav ile ilgili bilgilendirmeler için adaylara ayrıca herhangi bir yazılı bildirim yapılmayacak.

Valilikten yapılan açıklamada: “Bakanlığımız web sayfasında yayımlanan duyurular ile e-Devlet üzerinden “Başvurularım” sekmesinde durum bilgisinin takip edilmemesi nedeniyle oluşabilecek hak kayıplarından adayların kendileri sorumlu olacaktır.” Denildi.
 
e-Devlet Linki için tıklayın!
 

Bakmadan Geçme