126 Saat sonra gelen mucize

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi, 6 Şubat Pazartesi günü meydana gelen depremde yıkılan binanın enkazından 26 yaşındaki Beyhan'ı 126 saatin ardından sağ olarak kurtardı.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık İlçesinde 7,7, Elbistan İlçesinde 7,6 büyüklüğünde meydana gelen deprem sonrası 126 saat sonra mucize gerçekleşti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, depremin meydana geldiği ilk andan itibaren şehir genelinde arama kurtarma, yangına müdahale, altyapı, vatandaşların yeme içme ve barınma ihtiyaçlarının karşılanması noktasında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri de enkazın altında kalan vatandaşların sağ olarak kurtarılması için yoğun gayret sarf ediyor. 

Depremin üzerinden 5 gün geçmesine rağmen umut dolu bekleyişler devam ederken bir mucize daha yaşandı. Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi, depremde yıkılan Gökhan Apartmanı’ndan 26 yaşındaki Beyhan’ı 126 saatin ardından sağ olarak çıkardı. Umut dolu bekleyişler 126 saat sonra yerini mutluluk gözyaşlarına bıraktı. 

Enkazın altından 126 saat sonra sağ olarak kurtarılan Beyhan, sağlık ekiplerine teslim edildi.
 

Bakmadan Geçme