1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü, Huzurevinde kutlandı

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle Şehit Hakan Duyğal Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezinde düzenlenen programa katıldı.

İlk olarak Huzurevi sakinleriyle odalarında ziyaret ederek çiçek takdim eden Vali Coşkun, huzurevi sakinleriyle bir süre hasbihal ederek sağlıklı, hayırlı ve huzurlu bir ömür temennisinde bulundu.
 
Mehteran gösterisi ve canlı müzik dinletisi ile devam eden programda, pasta keserek Dünya Yaşlılar Gününü kutlayan Vali Coşkun ve protokol üyeleri, huzurevi sakinlerine sağlıklı ve hayırlı uzun ömür dileğinde bulundu.

Burada bir konuşma yapan Vali Coşkun: “1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle devletimize, milletimize emanet olan kıymetli büyüklerimizi ziyaret ediyoruz. Öncelikle büyüklerimize sağlıklı, hayırlı uzun ömür diliyorum. 
 
Yaşlılarımız başımızın tacı. Onların tecrübelerinden istifade ederek yarınlarımızı inşaa etme gayreti içerisindeyiz. Yaşlılarına ve büyüklerine önem vermeyen toplumların gelecekleri de pek aydınlık değildir.  Bizler devlet ve millet olarak el ele vererek bütün yaşlılarımıza her türlü desteği vermeye çalışıyoruz.  Bugün de burada huzur evimizdeki büyüklerimizle birlikte dünya yaşlılar gününü kutladık. Ben tekrar her birine sağlık ve afiyet diliyorum." diye konuştu.
 
Vali Coşkun ve protokol üyeleri, yaşlılar ile birlikte huzurevi bahçesine kurulacak olan sera çalışmasına katıldı.
 

Bakmadan Geçme